Собственикът на Левски Спас Русев и импресариото Лъчезар Танев бистриха синята

...
Собственикът на Левски Спас Русев и импресариото Лъчезар Танев бистриха синята
Коментари Харесай

Спас Русев обмисля селекцията, докато гледа Мондиала

 Левски взе цяла тайфа юноши в Правец  Левски притегли голям вратар
Собственикът на Левски Спас Русев и импресариото Лъчезар Танев бистриха синята селекция по време на вечеря в столичния ресторант " Грозд " в събота късно вечерта.

Двамата бяха в заведението, до момента в който се играеше мачът от международното състезание Хърватия - Нигерия. Както е известно, футболният сътрудник е един от основните съветници на Русев по селекционните въпроси, предлагането за треньора Делио Роси също е негово.

Както по-рано " Тема спорт " заяви, Лъчезар Танев е предложил на сините играчи за невралгични постове. Известно бе, че Делио Роси искаше да укрепи състава си с вратар, бек и нападател.

Едната от задачите на италианския експерт към този момент е изпълнена. Левски се похвали с привличането на словашкият вратар Мартин Полачек. В клуба дойде и офанзивният халф Давиде Мариани. Много евентуално е Русев и Танев да са обсъждали опцията сините да се подсилят още в отбрана и нахлуване.

Все още обаче не е ясно какъв вид защитник ще дойде на „ Герена ". Делио Роси има потребност да бъде подсилена фланговата му защита, където разполага единствено с Милош Цветкович отдясно и Иван Горанов отляво.

В Португалия пък излезе информация, че Левски се интересува от нападателя на Боависта Кука. Именно Лъчезар Танев може да помогне посредством връзките си на Иберийския полуостров. Сините оповестиха, че желаят да се подсилят с трима или четирима нови играчи. Двама към този момент пристигнаха, а отлична вест за Делио Роси е, че бранителят Холмар Ейолфсон и халфът Кали Тиам публично са благосъстоятелност на Левски.

В същото време през днешния ден се чака да се случи развръзката с бъдещия състезателен шеф на " сините ". Спряганият за поста австриец Вили Рутенщайнер би трябвало да разгласи своето решение. През предходната седмица той организира среща със притежателя на Левски Спас Русев, която е предходна повече от добре. А по-късно той се е срещнал и с представители на израелската футболна федерация.

Планира се Рутенщайнер да извършва същите функционалности, както и в родината си Австрия. Рутенщайнер ще има и последната дума за поста на народен селекционер на Израел. Все отново в Левски са оптимисти, че австриецът ще избере работата на стадион " Георги Аспарухов ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР